Αλλάζουν τα δεδομένα σε δρόμους και θάλασσα! Και τα αλλάζει η Lamborghini!

Το πρώτο από τα 63 που θα κατασκευαστούν, καθελκύστηκε πριν 11 μηνεσ στο λιμάνι του Miami.

Ενα ακόμη βρίσκεται αυτές τις ήμερες στο Μονακό για τη GP!

Το 63 Superyacht με τους 4.056 ίππους είναι ένα κόσμημα για τη θάλασσα, με πολύ ενδιαφέροντα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Η κατασκευή του ανατέθηκε στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της ιταλικής εταιρείας, το τμήμα της οποίας που ασχολείται με τα σκάφη θαλάσσης, έχει έδρα κοντά σε εκείνη των αυτοκινήτων στη Sant’Agatha Bolognese. Το συγκεκριμένο σκάφος ήταν παραγγελία από ένα «πιστό οπαδό» της Lamborghini, ο οποίος μάλιστα ήταν πολύ κοντά σε όλες τις διαδικασίες κατά την κατασκευή του.

Στο σκάφος του οποίου πολλά μέρη είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, διακρίνουμε σχεδιαστικά στοιχεία από τη Lamborghini Sian FKP 37, καθώς έχουν ενσωματωθεί κάποια εξαγωνικά σχήματα και ορισμένες αιχμηρές γωνίες. Το σκληρό αλεξήλιο (που θα μπορούσε να είναι και από ύφασμα σε κάποια άλλη κατασκευή) παραπέμπει στην οροφή ενός supercar, ενώ και τα εμπρός φώτα του «έρχονται» κατευθείαν από το Sian.

Την κίνηση έχουν αναλάβει δύο κινητήρες V12 που αποδίδουν από 2.028 ίππους ο καθένας και δίνουν τη δυνατότητα στο σκάφος που ζυγίζει 24 τόνους, να μπορεί να πιάσει τους 63 κόμβους (αυτή είναι και μια ακόμα παραπομπή στο όνομα του μοντέλου) που σε ταχύτητα ξηράς, μεταφράζεται σε 117 χιλιόμετρα ανά ώρα. Δεύτερη παραπομπή στο «63» που αναφέρεται στο όνομα του μοντέλου, είναι φυσικά το έτος δημιουργίας της Lamborghini ως αυτοκινητοβιομηχανίας, που είναι το 1963.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *