Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023, 7:10 πμ

 … και δηλώνει πως η Κλεοπάτρα δεν μπορεί να είναι μαύρη όπως και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν μπορεί να τον υποδυθεί ο Σταλόνε

Με τη «Φωνή Λογικής» επιστρέφει στον προεκλογικό στίβο η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζητώντας την ψήφο των πολιτών, που κόπηκε από τον Άρειο Πάγο στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νεαρή δικηγόρος σε βίντεο που ανήρτησε στο instagram, ντυμένη στα χρώματα της γαλανόλευκης, ανακοίνωσε το νέο της κόμμα, ζητώντας από τους πολίτες να τη στηρίξουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στις θέσεις της αναφέρει μεταξύ άλλων «Δεν θα αφήσουμε τη χώρα έρμαιο ανάμεσα σε ακροαριστερά, αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, ετερόκλητες συμμαχίες, κηραλοιφές ή χριστέμπορους».

Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει πως πρέπει να επικρατήσει λογική «Στην οικονομία, την εκπαίδευση, την υγεία, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, την πάταξη του λαθρομεταναστευτικού, την εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας, τη νέα γενιά, την εργασία». Επιπλέον αναφέρει ότι «Δεν είναι λογικό να υπάρχει γονέας 1 και 2», όπως επίσης «λαθρομετανάστες», και προσθέτει πως «Δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν»!

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *