Καλεσμένος στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος παραχώρησε στην Ελίνα Παπίλα μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και δήλωσε πως πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί. 

Δείτε επίσης – Μέμος Μπεγνής: “Το ότι κόβονται από σίριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει μια κοινωνία οπισθοδρομική”

«Δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό. Αυτό τα δικαστήρια θα το αποφασίσουν. Δεν μου αρέσει που ο καθένας μπαίνει και γράφει το μακρύ του και το κοντό του, κάνει κριτική και γίνεται δικαστής ενός ανθρώπου. Δεν λέω για τον Αλέξη μόνο αλλά λέω γενικά για πράγματα τέτοια που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρχίζουν όλοι και κράζουν και βρίζουν ξαφνικά. Εκεί είναι η εμπάθεια, ξέρεις. Είναι ο Αλέξης, είναι αυτός που είναι, πόσοι τον σιχαίνονται ή τον ζηλεύουν ή θα ήθελαν να είναι αυτός γιατί δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, οπότε βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ πετυχημένος και όλα αυτά.

Μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό περιμένοντας όμως να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Οπότε μέχρι να βγει το πόρισμα δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Φίλοι δεν είμαστε, γνωριζόμαστε όμως πάρα πολλά χρόνια. Συμπαθιόμαστε και ξέρω ότι είναι ένα παιδί πολύ έξω καρδιά, χαμογελαστός και όταν ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από τα σύννεφα. Πάντα όμως εγώ κρατάω σε αυτά τα πράγματα μια πολύ ουδέτερη στάση γιατί δεν είμαστε δικαστές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μέμος Μπεγνής.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής για τον Αλέξη Γεωργούλη. 

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *