Χαμογελαστός και εν μέσω χειροκροτημάτων προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στις 10:36 στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Ολυμπιονικών 2 και Πλατεία Πολιτείας) και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε selfies με πολίτες, χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και για να ψηφίσει επέδειξε την ψηφιακή ταυτότητά του.

Παράλληλα με τον πρωθυπουργό ψήφισε και ο γιος του, Κωνσταντίνος, αλλά και η κόρη του, Δάφνη. Μάλιστα, καθώς αργούσε ο γιος του να εξέλθει του παραβάν, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε με χιούμορ: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς».

«Καλά θα είναι τα αποτελέσματα», είπε κατεβαίνοντας τις σκάλες ο πρωθυπουργός, ενώ λίγο μετά δήλωσε στις κάμερες: «Σήμερα ψηφίζουμε για το μέλλον μας, για υψηλότερους μισθούς και καλύτερες δουλειές. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια ακόμη καλύτερη ημέρα για τη χώρα μας».

Δείτε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *