Τα όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στη Super Κατερίνα.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου.

«Θέλω να πω κάτι. Στο πρώτο κομμάτι της ερώτησης, σχετικά με το ποια είναι σήμερα η ψυχολογία της (Ελένης Χρονοπούλου), επειδή ακριβώς κατεβαίνει υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, περίμενα από τον κύριο Ανδρουλάκη μία πιο υποστηρικτική στάση και απάντηση.

Προς Θεού δεν εννοώ να πει: “φωνάξτε τη να σας πει η ίδια ποια είναι η ψυχολογία της”. Ξέρουμε ότι δεν θα βγει πουθενά η κυρία Χρονοπούλου. Θα περίμενα να τη στηρίξει λίγο πιο έντονα, πιο ανθρώπινα. Ήθελα όμως μία πιο αντρίκια απάντηση, με όλο τον σεβασμό στον κύριο Ανδρουλάκη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: Nίκος Aνδρουλάκης για Eλένη Xρονοπούλου: “Ντροπή που διέρρευσαν το όνομά της. Καταλαβαίνω γιατί έγινε”

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε σχετική ερώτηση που έγινε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, απάντησε, μεταξύ άλλων: «Καλέστε εδώ την κυρία Χρονοπούλου να σας πει ποια είναι η ψυχολογία της. Είναι αδιανόητο εδώ και τρία χρόνια οι βελγικές αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της, εμείς, κανείς. Και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της. Και καταλαβαίνω γιατί έγινε. Προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *