Έντονη είναι η κίνηση στους περισσότερους δρόμους της πρωτεύουσας με τους οδηγούς να κινούνται με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες από το πρωί της Πέμπτης (25/5).

Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως την Κηφισίας. Κίνηση παρατηρείται και προς την έξοδο για Λαμία.

Ο Κηφισός αντιμετωπίζει προβλήματα και στα δύο ρεύματα, ομοίως και στην Πειραιώς Αθηνών – Λεωφόρος Θεσσαλονίκης.

Κίνηση παρατηρείται στους εξής δρόμους:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), από Δαφνί έως ΕΛΠΕΑθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (είσοδος), από ΤΕΙΑθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), από ΛένορμανΑθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από ΜεταμόρφωσηΠειραιώς Αθηνών – Λεωφόρος ΘεσσαλονίκηςΛ. Κηφισού (-κάθοδος), έως Π. ΡάλληΜεσογείωνΚατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)Λ. Κηφισίας (άνοδος)ΠατησίωνΛ. Κηφισίας (κάθοδος)Λ. Συγγρού (άνοδος)Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.Καθυστερήσεις 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα). https://t.co/niNxETq9oB— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 25, 2023

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *