Καλεσμένοι στην εκπομπή “Open Weekend” βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για την αποβολή που είχε η Ιλάειρα Ζήση, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.  

«Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες, από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό και μας προσέχει κι ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο» είπε η Ιλάειρα Ζήση με δάκρυα στα μάτια.

Ιλάειρα Ζήση: Δάκρυσε μιλώντας για την αποβολή της, “Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε, κλαίγαμε”

Από την άλλη πλευρά ο Μαυρίκος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που μαθαίνεις μία τόσο δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς. Θυμάμαι που έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος και που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Το λέω. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την έντονη συγκίνηση της Ιλάειρας Ζήση όταν μίλησε για την αποβολή της:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *