Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 5:20 μμ

Δήλωση Μ.Δημητρακόπουλου

Μετά την απόφαση άρσης της ηλεκτρονικής επιτήρησης η Εύα Καϊλή, όπως δήλωσε ο συνήγορος της στον ΣΚΑΙ (εκπομπή «Αταίριαστοι») Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σκοπεύει να επιστρέψει στο Ευρωκοινοβούλιο για να ασκήσει τα καθήκοντά της.

ΚΟΣΜΟΣ

«Η κυρία Καϊλή πλέον θα μπορεί να εξέρχεται από την κατοικία της, να πηγαίνει με το παιδί της στο πάρκο, να πηγαίνει για ψώνια» ανέφερε ο Μ. Δημητρακόπουλος συμπληρώνοντας «Η ίδια δεν έχει ενοχληθεί από την απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο, καθώς όπως έχει πει «μόνο αν αθωωθεί θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια εκδόθηκε και δελτίο Τύπου των Σβεν Μέρι και Μιχάλη Δημητρακόπουλου που αναφέρει τα εξής:

«Από σήμερα, με εντολή του ανακριτή δικαστή Μισέλ Κλεζ και τη σύμφωνη γνώμη του ομοσπονδιακού δικαστή Ραφαέλ Μαλαγνίνι, η κ. Εύα Καϊλή είναι ελεύθερη να βγει από την κατοικία της και να ασκήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της, που απορρέουν από την ιδιότητά της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από το Βέλγιο, που επιβλήθηκε, δεν την στενοχωρεί, αφού η κ. Καϊλή θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο μετά τη δικαστική δικαίωσή της. Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την αθωότητα της Καϊλή πληθαίνουν καθημερινά».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *