Η δειλία των Ελλήνων και οι αιχμές για το πώς ψήφισαν τα ΑμεΑ

Τρίτη, 23 Μαΐου 2023, 3:43 μμ

Η Άντζυ Σαμίου έπεσε από τα σύννεφα με το αποτέλεσμα της κάλπης

Τώρα βγαίνει και στα κανάλια η Αντζυ Σαμίου για να υπερασπιστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν περιορίζεται μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Ρίχνοντας μάλιστα το φταίξιμο στον λαό που ψήφισε Μητσοτάκη!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, κατηγόρησε για δειλία τους ψηφοφόρους, ενώ τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους και τα κανάλια.

«Πέσαμε από τα σύννεφα» απάντησε η Αντζυ Σαμίου όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το εκλογικό αποτέλεσμα για να προσθέσει «Κανεις δεν το περίμενε, ούτε η ΝΔ. Είναι εντελώς αψυχολόγητο, τουλάχιστον το δικό μου το μυαλό δεν μπορεί να το εξηγήσει. Δεν ξέρω, μπορεί να έχω μικρό μυαλό, μπορεί να έχω ρομαντικό μυαλό. Πάντως, ένας λαός που υποφέρει τόσο και αποφασίζει να ψηφίσει αυτόν που τον έχει φθάσει σε αυτό το σημείο, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Για εμένα ήταν δειλία, δειλία να ρισκάρει από τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια, και από αυτά που έχουν ακούσει από τους δημοσιογράφους που του κάνουν το άσπρο μαύρο. Και το 40% δεν πήγε να ψηφίσει, αυτό κι αν ήταν τραγικό λάθος».

Και η Αντζυ Σαμιου κατέληξε λέγοντας ότι «Περίμενα να ψηφίσουν κάτι πιο προοδευτικό, τον ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση» αφήνοντας αιχμή για την ψήφο των ΑμεΑ αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Ήμουν εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και είδα μανάδες να φέρνουν ΑμεΑ και να ψηφίζουν εκείνες για λογαριασμό τους. Εννοώ ότι μπήκαν σε αυτόν τον κόπο για να έχουν ψηφοδέλτια, χρησιμοποιήθηκε κάθε μέσο για να πάρουν κάθε ψήφο… Δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί αυτό, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Εγώ δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός, δεν ξέρω πού πάει και τι γίνεται. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που σκέφτονται το καλό και ελπίζω να αγωνιστούν για το καλύτερο».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *