Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έγινε η αρχή και πάμε να διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας

Για το κόμμα της, τις ψήφους που έλαβε στις εκλογές αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ότι «έχουμε κάθε λόγο να είμαστε παρά πολύ αισιόδοξοι ότι αυτό που δεν επετεύχθη για πολύ λίγο θα το καταφέρουμε με την αγάπη και την στήριξη του κόσμου. Αυτό που λέω είναι ότι έγινε η αρχή και πάμε, όχι απλώς για να αυξήσουμε δυνάμεις, αλλά για να διπλασιάσουμε τα ποσοστά μας».

Σε ερώτηση εάν οι ψηφοφόροι του κόμματος της προήλθαν από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ ή το ΜέΡΑ25 η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Εγώ δεν τους βλέπω τους ανθρώπους ούτε ως δεξαμενές ούτε ως πρόβατα σε κάποιο μαντρί που τα παίρνουμε εμείς σε άλλο μαντρί. Εμείς απευθυνόμαστε ανοιχτά στην κοινωνία γι’ αυτό και λέμε δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά, κοιτάμε μπροστά. Ήρθαν άνθρωποι σε εμάς όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς πάμε για να προσφέρουμε κι όχι για να κερδίσουμε από την πολιτική. Πάμε για να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη και πηγαίνουμε κυρίως για να συγκροτήσουμε αυτό το υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που λείπει και της υπεράσπισης της κοινωνίας που επίσης λείπει».

Και συμπλήρωσε σχετικά με τους στόχους του κόμματός της: «Πηγαίνουμε κυρίως για να συγκροτήσουμε το υπόδειγμα της αντιπολίτευσης που λείπει. Εγώ αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια η κοινωνία δεν είχε υπεράσπιση. Εμείς απευθυνόμαστε ανοιχτά στην κοινωνία και για αυτό λέμε ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά».

Για την εκλογική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε ότι «δεν θα ασχοληθώ με το να σχολιάζω και να αποτιμώ κάτι που κάτι που καταρρέει, την ώρα που φάνηκε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των προσδοκιών και των δικαιωμάτων των ανθρώπων και της κοινωνίας. Η κοινωνία άξιζε υπεράσπιση. Άξιζε να έχει αντιπολίτευση μέσα στην Βουλή. Δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *