Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ψυχικής και σωματικής μας υγείας και ευεξίας; Το «Ζήσε αλλιώς» και η Σοφία Αλιμπέρτη αναζητούν, ρωτούν και μαθαίνουν όλα όσα μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα. Μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα της εκπομπής, έδειξαν χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, οι άνδρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ανδρικό κοινό 25-34 η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο με ποσοστό 32%.

Το «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» βασίζεται στο επιτυχημένο format του εξωτερικού, «DR. OZ», που είναι από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης με ζωντανό κοινό και έρχεται, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1, για να αλλάξει τη ζωή μας. Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος, μας προσκαλούν και μας βοηθούν να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

“Ζήσε αλλιώς”: Όσα θα δούμε σήμερα, Παρασκευή 28/4 στις 16:00

 Πόσο καλό είναι τελικά το αλάτι για τον οργανισμό μας; Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μάς αποκαλύπτει πόσα γραμμάρια αλατιού «κρύβονται» στη διατροφή μας χωρίς να το ξέρουμε.

“Ζήσε αλλιώς”: Τηλεθέαση 32% στο ανδρικό κοινό 25-34

Πόσο σημαντική είναι η υγεία των ποδιών στην καθημερινότητά μας; Η ποδολόγος Καλλιρόη Πετροπούλου μάς εξηγεί πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στα πέλματά μας και γιατί θα πρέπει όλοι να κάνουμε πελματογράφημα.

Τι είναι η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και πώς θα καταλάβει κανείς έγκαιρα ότι πάσχει από ψυχαναγκασμούς; Ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος απαντά σε όλα τα ερωτήματα.

Οι πόνοι περιόδου αποτελούν τελικά «καμπανάκι» για την υγεία μιας γυναίκας; Ο Χειρουργός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Μενέλαος Λυγνός καταρρίπτει μύθους και αναδεικνύει αλήθειες. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας συστήνει τον Γιάννη Βίδρα, που μιλάει για την απόφασή του να «Ζήσει Αλλιώς» για χάρη της οικογένειάς του καθώς, και για την προσπάθειά του να ενημερώσει τα παιδιά που νοσούν από διαβήτη πως όλα αντιμετωπίζονται.

Δείτε το trailer:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *