Κυκλοφοριακό… κομφούζιο έχει προκληθεί στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, μιας και στο Κοράλι, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Μάριος Σαλμάς, κάνει την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

Η συγκέντρωση ογκωδέστατη με ψηφοφόρους της ΝΔ και του Μάριου Σαλμά, να έχουν κατακλύσει τους χώρους.

«Φέρνω την βαριά τις πλάτες μου την ευθύνη για να πρωταγωνιστήσω ξανά με την εμπειρία μου και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε ολα αυτά τα χρόνια», είπε ο υποψήφιος βουλευτής, ξεκινώντας την ομιλία του και καταχειροκροτούμενος.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα του για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής, σημειώνοντας πως «Η κακιά Ελλάδα έμεινε πίσω και πρωταγωνιστούμε, αγωνιζόμαστε. Βαθιά είναι η πίστη μου και η θέληση μου να συνεχίσω για να κρατήσουμε όλοι τη χώρα όρθια»

Συνεχίζοντας ο κ. Σαλμάς, τόνισε: «Εχω συναίσθηση σε ποια παράταξη βρίσκομαι. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα όλοι προεξοφλούν τη νίκη. Αυτό είναι το ευχάριστο. Ο πρωθυπουργός, θα έχει μια δεύτερη τετραετία χωρίς τα δύσκολα που του έτυχαν για να υλοποιήσει το έργο του»

«Χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «εργατικό, σοβαρό, διορατικό, που ξέρει να παίρνει την Ελλάδα στις πλάτες του για να την πάει μπροστά».

Δειτε απόσπασμα απο την είσοδο και την ομιλία του κ. Σαλμά στον χώρο της εκδήλωσης και φωτογραφίες:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *