Η ώρα των εθνικών εκλογών έφτασε, καθώς από τις 07:00 το πρωί οι κάλπες έχουν ανοίξει προκειμένου οι πολίτες να αναδείξουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας.

Στο κέντρο της αίθουσας από τους αρμόδιους έχει τοποθετηθεί μια γιγαντοοθόνη η οποία μεταδίδει ζωντανή εικόνα από έξι τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεξιά και αριστερά υπάρχουν μακρόστενα τραπέζια, με τέσσερις και έξι θέσεις αντίστοιχα για τους εργαζόμενους των Μέσων Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου έχουν διαπιστευθεί συνολικά περίπου 340 δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, φωτορεπόρτερ και μέλη συνεργείων τηλεοπτικών σταθμών, εκ των οποίων οι 150 είναι ξένοι ανταποκριτές από 20 χώρες, οι οποίοι έχουν έρθει στην Ελλάδα ειδικά για την κάλυψη των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο (20/5) στο Ζάππειο βρέθηκε η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, καθηγήτρια κ. Καλλιόπη Σπανού, συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη προκειμένου να επιθεωρήσουν το χώρο.

Εκλογές 2023 -Εικόνες από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο:

Φωτογραφίες: Νίκος Μαρουλίδης

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *