Μια ανάσα πριν από τις κρίσιμες κάλπες της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει αυτή την ώρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Παρακολουθήστε ζωντανά την προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός είπε ότι «αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση που έχει γίνει στην Κρήτη εδώ και πολύ καιρό. Και τα λόγια μου είναι λίγα για να περιγράψω αυτήν την εντυπωσιακή υποδοχή».

«Όπως και πριν από μερικές εβδομάδες στα Χανιά, έτσι και σήμερα το Ηράκλειο στέλνει το μήνυμα της μεγάλης νίκης. Θέλω να κερδίσω ένα στοίχημα που έχουμε βάλει όλοι μαζί, να ντυθεί όλη η Κρήτη στα γαλάζια την 21η Μαΐου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι «ο τόπος απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις του, απαιτεί συνέχεια στην πρόοδό του και απαιτεί συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός. Βροντοφωνάζει εδώ από το Ηράκλειο όχι δεύτερη φορά στη συμφορά και δίνει δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή».

Νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στου Ζωγράφου, όπου μίλησε στους πολίτες ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως την Κυριακή θα πρέπει να στείλουν το μήνυμα ότι η προσπάθεια που γίνεται την τελευταία τετραετία θα πρέπει να συνεχιστεί, ενώ τόνισε πως «δεν αρκεί να είναι πρώτη η ΝΔ, αλλά πρώτη με διαφορά».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *