Μέσα από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει πως ποτέ δεν έπαιξε ως κομπάρσος στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Με αφορμή πως το συγκεκριμένο θέμα παίζεται εδώ και χρόνια στα sites, ενώ συζητήθηκε και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στο παρελθόν έπαιξε όντως ως κομπάρσος σε μια βιντεοταινία, αλλά δεν συμμετείχε ποτέ στο κωμικό σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα».

«Δεν είναι κακό να είσαι βοηθητικός ηθοποιός σε ένα σήριαλ. Το έχω κάνει. Πως μπήκα εγώ στον χώρο; Εγώ ξέρω πιάνο και έπαιζα για να βγάζω χαρτζιλίκι. Έπαιζα σε ένα πιάνο bar στα Εξάρχεια. Εκεί σύχναζε ο Κώστας Καραγιάννης, ο σκηνοθέτης. Και μου είπε ότι έχω χάρισμα επικοινωνιακό και να με κάνει ηθοποιό. Με πήρε και με έβαλε σε μια βιντεοταινία. Δε θα σας πω το όνομα για να μη τη βρείτε. Έκανα ένα μικρό ρόλο και ήμουν χάλια. Μου είπε ο Καραγιάννης ότι ήμουν χάλια και δεν κάνω για ηθοποιός.

Και με πήρε βοηθό του σε μια εκπομπή στο TeleCity. Και έτσι ξεκίνησα να μπαίνω στο κομμάτι της δημοσιογραφίας. Στο συγκεκριμένο σίριαλ, δεν έχω παίξω. Αν έπαιζα θα το έλεγα. Και σας λέω ότι έχω παίξει κομπάρσος σε μια ταινία, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός. Μοιάζω όντως αλλά δεν είμαι εγώ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *