Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 10:05 πμ

 Την «έπεσαν» στον Ζούλια που ανέβασε φωτογραφία του Κυριάκου και της Μαρέβας

Στόχος αρνητικών σχολίων έγινε ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Βασίλης Ζούλιας επειδή ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι σχολιάζοντας «Χρειαζόμαστε σταθερότητα, τόλμη και συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά σε αυτή τη χώρα».

Δείτε στη συνέχεια

Στη συνέχεια ο Βασίλης Ζούλιας ανέβασε βίντεο story που έλεγε ότι έγινε στόχος αρνητικών σχολίων και εξηγούσε γιατί ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας αναφέρει ότι «Καλησπέρα! Τι έγινε ρε παιδιά; Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα και τρελαθήκατε όλοι. Αρχίσατε και γράφατε το μακρύ σας και το κοντό σας από κάτω, γεμάτοι θυμό. Για ποιο λόγο; Με ξέρετε οι περισσότεροι και ό,τι αφορά τη ζωή μου, ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ναι είμαι Νέα Δημοκρατία. Ψήφισα τη Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελα και εγώ σταθερότητα. Επιχειρηματίας είμαι. Στο επιχειρείν τα τελευταία 20 χρόνια, τα πιο δύσκολα της Ελλάδος, έχω δει τι έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχω δει τι έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ, έχω δει τι έχει κάνει η Αριστερά και επέλεξα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία τώρα. Έχω πολλούς φίλους στο Κ.Κ.Ε εσωτερικού στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους με αναρχικές ιδέες, όλοι φίλοι μου είναι, τους αγαπάω και με αγαπάνε. ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω… Τι πάθατε; Για ποιο λόγο τέτοιο μένος; ηρεμήστε, εκλογές ήταν, εντάξει χάρηκα και εγώ που βγήκε η Νέα Δημοκρατία. Φυσικά και χάρηκα! Θέλω σταθερότητα, έχω μια επιχείρηση με 20 εργαζόμενους εδώ, από τους οποίους το 10% ψήφισε Νέα Δημοκρατία, όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν άλλα κόμματα και καλά έκαναν. Ελεύθεροι είναι να ψηφίζουν ό,τι θέλουν. Και εγώ ελεύθερος είμαι να ανεβάζω στο προφίλ μου ό,τι θέλω. Δεν είναι ένα προφίλ που ανεβάζω μόνο ιστορίες μόδας και πράγματα για τη μόδα. Είναι ένα κοινωνικό προφίλ. Σας παρακαλώ σταματήστε! Να αγαπιόμαστε μεταξύ μας και ας αγαπηθούν και τα κόμματα μεταξύ τους επιτέλους, για την Ελλάδα μας, να πάμε μπροστά. Αυτά. Έπρεπε να τα πω»!

Δείτε το βίντεο

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *