Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 6:22 μμ

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή» ανέφερε στο Twitter η Σελίν Ντιον, ανακοινώνοντας ότι ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της. Και συμπλήρωσε, «Δεν τα παρατάω και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!» – Celine xx».

ΚΟΣΜΟΣ

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Δεν είναι σε θέση να προετοιμαστεί επιτυχώς και να πραγματοποιήσει το υπόλοιπο της περιοδείας της» μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο Stiff Person. «Ενώ ο κόσμος έβγαινε από την πανδημία, η Σελίν Ντιόν συνέχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία για μια διαγνωσμένη ιατρική πάθηση που την εμποδίζει να αποδώσει. Η Σελίν Ντιόν εργάζεται σκληρά για την ανάρρωσή της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και καταλήγει «Έχουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα σύντομα, η Σελίν θα μπορέσει να πάει σε όλες αυτές τις πόλεις της Ευρώπης και να εμφανιστεί για τους καταπληκτικούς θαυμαστές της, αλλά αυτή η ώρα δεν είναι τώρα. Η ιατρική ομάδα της Σελίν συνεχίζει να αξιολογεί και να ορίζει τη θεραπεία της για την κατάσταση της».

I’m so sorry to disappoint all of you once again… and even though it breaks my heart, it’s best that we cancel everything until I’m really ready to be back on stage… I’m not giving up… and I can’t wait to see you again!” – Celine xx… More info👉https://t.co/DHUch7W7OF pic.twitter.com/bgszxVd1za— Celine Dion (@celinedion) May 26, 2023

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *