Αν κάτι έλλειπε από τους δρόμους της Ελλάδας ήταν να δούμε και στα μέρη μας αυτή τη μόδα με τα αγροτικά που έχουν σηκωμένο το εμπρός μέρος.

Έρχεται και στην Ελλάδα η τρέλα με τα «σουζαρισμένα» αγροτικά; (+video)

Οι πρώτες εικόνες με βαριά τροποποιημένα αγροτικά, τα οποία είχαν σηκώσει πολύ ψηλά το εμπρός τους μέρος και ήταν φορτωμένα με απίστευτες ζάντες, φώτα και εκκωφαντικά ηχοσυστήματα εμφανίστηκαν στις ΗΠΑ πριν δυο τρία χρόνια.

Από τότε η μετατροπή αυτή έγινε δημοφιλής σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά στο Νότο. Και έχει γίνει μια ολόκληρη υποκουλτούρα της κοινότητας των αυτοκινήτων και συχνά συνδέεται με άγρια καραγκιοζιλίκια.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις ιδίως στις Πολιτείες της Βόρειας και της Νότιας Καρολίνας, που έδωσε και το όνομά της σε αυτή την παλαβομάρα, ως “Carolina Squat”.

Οι δύο Πολιτείες του Νότου αποφάσισαν πρόσφατα να κάνουν μία προσπάθεια να σταματήσουν αυτή την τρέλα, μετά από δυστύχημα που έγινε πρόσφατα από ένα τέτοιο όχημα.

Ήδη έχουν αρχίσει να επιβάλλονται τα πρώτα πρόστιμα, ενώ θα υπάρχει και αναστολή της άδειας κυκλοφορίας για ένα έτος.

Πάντως το να μαζευτεί η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολο με την έκταση που έχει πάρει αυτή η ανοησία.

Οι νεαροί φαίνεται να το διασκεδάζουν, και μαζί με άλλες μετατροπές που κάνουν στα αυτοκίνητά τους, δημιουργούν μία τάση που πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα.

Δείτε το video και προσπαθήστε να καταλάβετε τι στο καλό οδηγεί τους ιδιοκτήτες σε τέτοιες ακρότητες. Και ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε κάποιο αντίγραφο μιας τέτοιας “ιδέας” και στα δικά μας μέρη.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *