Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε ο Άγγελος Ανδριόπουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο γνωστός ηθοποιός, που έχει παίξει σε πολλές μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως οι «Άγριες Μέλισσες», «Το Κόκκινο Ποτάμι» και ο «Άγιος Παΐσιος» αποκάλυψε πως απολύθηκε από θεατρική παράσταση, επειδή η σύζυγός του, Βάλια Ψωμιάδη, έμεινε έγκυος. 

Ο Άγγελος Ανδριόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω… εγκυμοσύνης. Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινή σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει “ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου”.

Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..?) το καλό? Τον στόχο? μιας παράστασης…».

Άγγελος Ανδριόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλει ότι απολύθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *