«Μια μεγάλη κουβέντα για το ύφος των πρωινών. Θα πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Αφορά λοιπόν και την αφεντιά μου. Η τηλεόραση, οι εκπομπές και οι ζώνες εξελίσσονται. Και στην Ελλάδα, η τηλεόραση είναι προσωποκεντρική ξεκάθαρα ταυτίζεται ο κόσμος με το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που βλέπει καθημερινά να μπαίνουν στο σπίτι τους. Κακά τα ψέματα, πολλές φορές προσαρμόζεται η ζώνη στα πρόσωπα κι όχι τα πρόσωπα στη ζώνη.

Πρέπει να αφουγκράζεσαι την κοινωνία, να αντιλαμβάνεσαι τι πρέπει να τους δώσεις και να προσαρμόζεσαι εσύ. Δηλαδή το ότι εδώ, έχω επιλέξει να έχω συνεργάτες μόνο δημοσιογράφους, καθόλου lifestyle πρόσωπα, είναι τυχαίο; Δεν το πληρώνω σε –αυτό που λέμε- νούμερα σε μικρότερες ηλικίες; Το πληρώνω.

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Λιάγκας για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Παλιά με αγαπούσε πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί δε με αγαπάει”

Είναι, όμως, επιλογή δική μου, είναι μία πρόταση δική μου που έχει αποδεχτεί και στηρίζει ο σταθμός. Κάνουμε μία εκπομπή που αρέσει, δεν αρέσει κυρίως στο 80% αμιγώς δημοσιογραφική. Αυτή είναι η αλήθεια. Όποιος θέλει τη βλέπει, όποιος θέλει δεν την βλέπει. Δεν είναι υποχρεωτικό.

Μας τιμά το γεγονός και θα το πω για πρώτη φορά και τελευταία, ότι η πλειοψηφία του κόσμου καθημερινά από την πρώτη ημέρα έναρξης της τηλεοπτικής σεζόν, επιλέγει να βλέπει αυτή την εκπομπή. Μην βλέπετε δεξιά και αριστερά, νούμερα, νουμεράκια, συμβολή οδών Συγγρού κτλ. Η πλειοψηφία του κόσμου καθημερινά επιλέγει σαν πρώτη επιλογή, αυτή εδώ την εκπομπή. Αυτό κάτι δείχνει για όλους μας. Άρα γιατί να πούμε εμείς ότι ξαφνικά πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο;

Τώρα, ότι είναι μία ζώνη που παράγει και χρήματα και πρέπει να έχει κι άλλα πράγματα μέσα που θα φέρουν χρήματα στον σταθμό, το αποδεχόμαστε και προσαρμοζόμαστε κι εμείς σε αυτό. Αυτή ειναι μια αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.