Τροπολογία για κατάργηση ρύθμισης που υποχρεώνει ΟΤΑ να εξαντλούν ένδικα μέσα κατά δικαιωμένων συμβασιούχων

Μετά την παρέμβαση – συνάντηση σωματείου της «Εργατικής Αντεπίθεσης» πριν από λίγες μέρες στη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ
κ. Γιάννη Ραγκούση, όπως ενημερώνει σε σχετική ανακοίνωση της, έγινε τελικά δεκτό το δίκαιο αίτημα του κλάδου των Συναδέλφων Συμβασιούχων για κατάθεση τροπολογίας, η οποία επί της ουσίας επιχειρεί να εξαφανίσει «την απαράδεκτη και αντισυνταγματική ντροπολογία Βορίδη (ν.4915/2022 Αρ.37) σε περίπτωση πολιτικής αλλαγής»…

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, η «Εργατική Αντεπίθεση»  η «συγκεκριμένη ντροπολόγια υποχρεώνει τους ΟΤΑ να εξαντλούν τα ένδικα μέσα ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ που δικαιώνει Συμβασιούχους και μετατρέπει τις συμβάσεις τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Θεωρούμε -σχεδόν- βέβαιο ότι η συγκεκριμένη δέσμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ισχύσει και μετά τις επερχόμενες εκλογές στο ενδεχόμενο που υπάρξει πολιτική μεταβολή στη χώρα».

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.