Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο: Γκαντεμιά ή δικαίωση; Gossip-tv Team 19-01-2023 15:00

Στις 22 προς 23 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο, χρωματίζοντας ανάλογα τα θέματα με τα οποία συνδέεται. “Ωχ” θα πεις, “λαέ σφίξε κι άλλο το ζωνάρι”, “γκαντεμιά στα ερωτικά” και τέτοια; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι, γιατί υπάρχει ένα κριτήριο ή αν προτιμάς μια ειδική κατηγορία που περιμένει πώς και πώς μια τέτοια όψη για να δει χαρά κι εδώ το κρίσιμο ερώτημα είναι το… πόσων ετών είσαι!

Αν είσαι μιας… κάποιας ηλικίας μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα!

Στην αστρολογική πιάτσα, μια σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου είναι συνήθως συνώνυμη της ατυχίας, των προβλημάτων και της υποχρεωτικότητας κι αυτό λάθος δεν είναι. Το δίλημμα από αυτήν την οπτική έγκειται στο κατά πόσο θα μπεις εθελοντικά σε μια δύσκολη κατάσταση, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου ή αντίθετα θα σου «φορεθεί καπέλο», εκεί που πίστευες ότι θα κάνεις έναν «υγιεινό περίπατο». Να τα μπλέξεις, για παράδειγμα, με κάποιον/α που έχει ήδη μια άλλη σχέση ή κουβαλάει ένα σωρό προβλήματα, με τη «βαλίτσα» να πηγαίνει πολύ μακριά. Ωστόσο, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και στην εύλογη απορία, αν τελικά υπάρχει κάποιος/α που να ωφελείται από αυτήν την Αφροδίτη «βρέξει-χιονίσει» η απάντηση είναι καταφατική.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.