Συνάντηση πραγματοποίησαν από κοινού οι πρόεδροι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου με μοναδικό θέμα συζήτησης τη σύναψη συμφωνίας του Συλλόγου τους με το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. σχετικά με το ηλεκτρονικό σφραγιδάκι, μία συμφωνία που μετά από πολλές προσπάθειες παίρνει σάρκα και οστά. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του κ. Αθανάσιος ΜΑΛΑΚΗΣ έκανε δεκτό το αίτημα μας και έτσι ανοίγει ο δρόμος ώστε να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αυτό σημαίνει ότι υλοποιείται η ένταξη του Κλάδου Υγείας των Υπαλλήλων Αστυνομίας Πόλεων (Κ.Υ.Υ.Α.Π.) και των μελών τους στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για τους Συναδέλφους των δυο Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Επισημαίνεται ότι η ένδειξη πως ο ασφαλισμένος ανήκει στον Κ.Υ.Υ.Α.Π. για τη συμμετοχή του στη φαρμακευτική δαπάνη πέραν της συμμετοχής του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., θα εμφανίζεται στην οθόνη του γιατρού καθώς και στην εκτυπωμένη συνταγή.

Σαφέστατα αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη και κατάκτηση των δυο Συνδικαλιστικών Ενώσεων προς όφελος των Συναδέλφων μας η οποία θα τους απαλλάξει από την ταλαιπωρία και την άσκοπη γραφειοκρατική διαδικασία που επικρατούσε μέχρι σήμερα.

Εμείς οι δυο Ακριτικές Συνδικαλιστικές Ενώσεις Αστυνομικών ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ γνωρίζοντας άμεσα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας θα ενεργούμε από κοινού όταν αυτό απαιτείται, ώστε να έχουμε τα καλυτέρα αποτελέσματα και τις βέλτιστες λύσεις προς όφελος των Συναδέλφων μας. Για την έναρξη ισχύος των ανωτέρω θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι πρόεδροι

Ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αλεξανδρούπολης

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας

ΑΚΙΔΗΣ Ηλίας

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.