Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ και το γενικό πρόσταγμα αναμένεται να έχουν Γιάννης Μπρατάκος και Παύλος Μαρινάκης.

Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές τόνισε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ, στην οποία προήδρευσε χθες και οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών που θα γίνουν, είτε Απρίλιο, είτε Μάιο θα καθορίσει τις εξελίξεις, και τόνισε ότι η ΝΔ θέλει ένα αποτέλεσμα που να μην αφήνει αμφιβολίες για τη νίκη της στις επαναληπτικές εκλογές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το γενικό πρόσταγμα θα έχουν ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ενώ σε αυτήν θα συμμετάσχουν 15-20 στελέχη με εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις, οι οποίοι δεν θα μπουν στο κυνήγι του σταυρού και κάθε ένα από αυτά θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο, ώστε το κόμμα να δώσει συντεταγμένα την μάχη της αυτοδυναμίας που έχει θέσει ως στόχο ο κ. Μητσοτάκης.

Μεταξύ αυτών είναι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος που σε συνεργασία με τον Χάρη Θεοχάρη και τον Θανάση Κοντογεώργη καταρτίζουν το προεκλογικό πρόγραμμα.

Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης που έχει πλήρη εικόνα της κομματικής ανθρωπογεωγραφίας σε όλη τη χώρα και συμμετέχει στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Θανάσης Μπαλέρμπας, ο νέος αναπληρωτής διευθυντής Γιάννης Σμυρλής και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.