Να ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι κόλακες του ζωδιακού Gossip-tv Team 22-01-2023 13:00

Έχουν να πουν πάντα έναν καλό λόγο για όλους. Ακόμα και όταν δεν βρίσκουν όντως κάτι καλό στον άλλον για να τον παινέψουν, θα πουν ψέματα, προκειμένου να του κάνουν κομπλιμέντα και να τον ανεβάσουν ψυχολογικά. Φυσικά και όλες αυτές τις κολακίες τις λένε εκτός των άλλων και για να γίνουν αρεστοί, συμπαθείς και να πετύχουν τον σκοπό τους. Δεν καταναλώνουν τζάμπα τόσο… σάλιο. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

«Λούζουν» από πάνω ως κάτω τους άλλους με κομπλιμέντα

Δεν λέμε τυχαία ότι ο Δίδυμος είναι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος που μπορείς να συναντήσεις. Είναι ένα άτομο τρελά δικτυωμένο, το οποίο καταφέρνει να κερδίζει την συμπάθεια των πολλών. Και αυτό το κάνει γιατί έχει επικοινωνιακό ταλέντο και χάρισμα. Ξέρει τί να πει, πώς να το πει, πώς να ανεβάσει τον συνομιλητή του και να τον κάνει να νιώσει Θεός επί Γης. Θα τον «λούσει» με κομπλιμέντα χωρίς λόγο, απλά και μόνο για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, όταν τον χρειαστεί και να έχει πάντα την «πόρτα ανοιχτή». Λέει πάντα κάτι καλό σε όλους και έτσι τα έχει καλά μαζί τους και μπορεί να κερδίζει από αυτούς. Στοχευμένα τα κάνει όλα…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.