Μενεγάκη: Οι ατυχίες με τον καλεσμένο της και το απρόοπτο- «Κάθε φορά πέφτουμε πάνω σε μία κηδεία»! Gossip-tv Team 23-01-2023 15:54
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Έχουμε κάποιες ατυχίες όταν θέλουμε με τον Κώστα να τα πούμε. Δυστυχώς κλείνουμε μία εκπομπή είκοσι μέρες πριν αλλά μας συμβαίνουν απρόοπτα ή αλλάζει όλη η εκπομπή ή δεν θα έχουμε εκπομπή! Τα καταφέραμε… Και πέρυσι και φέτος το ίδιο. Και πέρυσι και φέτος πέφτουμε πάνω σε μία κηδεία, δυστυχώς…»!
H Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο τον Κώστα Τσουρό και δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της τις ατυχίες που είχαν και το απρόοπτο γεγονός.
Να σας θυμίσουμε ότι την ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η εκπομπή, Ελένη δεν προβλήθηκε.
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω