Μεγάλες αλλαγές στο Google Maps- Οι νέες λειτουργίες 

Πολλές νέες υπηρεσίες πρόσθεσε το Google Maps μέσα το 2022.

Μία εξ αυτών είναι η υπηρεσία eco-friendly διαδρομών. Με τη φιλική προς το περιβάλλον δρομολόγηση, μπορείτε να διαλέξετε μια διαδρομή που είναι επιλεγμένη για την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμων, γεγονός που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά και να μειώσετε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Immersive View

Το Immersive view αξιοποιεί έναν συνδυασμό τεχνολογίας εικόνας υπολογιστή και τεχνητής νοημοσύνης για να συγχωνεύσει την προβολή του δρόμου και τις εναέριες εικόνες με τις καιρικές συνθήκες, την κίνηση και τα πλήθη στην περιοχή που έχετε επιλέξει μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν «αφ΄ υψηλού» μια περιοχή για να δουν πώς μπορεί να είναι. Χρησιμοποιώντας προγνωστική μοντελοποίηση, το Immersive view “μαθαίνει” αυτόματα τις διαφορετικές τάσεις για να καθορίσει πώς θα είναι μια περιοχή αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή ακόμη και τον επόμενο μήνα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Immersive View για να δείτε πού βρίσκονται για παράδειγμα χώροι στάθμευσης και επίσης να δείτε πώς θα είναι ο καιρός, ώστε να ντυθείτε ανάλογα. Το Immersive View λειτουργεί σε συνδυασμό με το Street View, ώστε να είναι δυνατή η εξερεύνηση κοντινών εστιατορίων και καταστημάτων.

Τιμές διοδίων

Μια ακόμη υπηρεσία αφορά στα διόδια. Η δυνατότητα να επιλέξει ο χρήστης μια διαδρομή όπου δεν υπάρχουν σταθμοί διοδίων υφίσταται ήδη. Πλέον όμως οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται και για το κόστος των διοδίων. Η νέα υπηρεσία αφορούσε σε πρώτο στάδιο 2.000 διόδια σε ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ινδία και Ινδονησία και σύμφωνα με την Google θα επεκταθεί σε πολλές χώρες.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.