Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ο κομμωτής της Άννας Μαρίας αποκαλύπτει το παρασκήνιο Gossip-tv Team 17-01-2023 10:36

Όπως δήλωσε ο κομμωτής, η συνεργασία του με την τέως βασιλική οικογένεια είναι πολύ θερμή, με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «είναι σαν να μπαίνω σε ένα δικό μου σπίτι».

«Είναι τόσο απλοί άνθρωποι και μάλιστα την Κυριακή, επειδή είχαμε ξανά επαφή, η Άννα Μαρία όταν μπήκα μέσα με ρώτησε «τι κάνει η μαμά σου;». Είναι άνθρωποι πάρα πολύ χαμηλών τόνων. Ακόμα και χθες, που ήταν βαρύ το κλίμα, όταν έφυγα από το σπίτι είπα σε όλους κουράγιο, γιατί οι μέρες μετά θα είναι πολύ δύσκολες», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ρόμπολας.

Όπως περιέγραψε ο κος Ρόμπολας, η Άννα Μαρία ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν συντρετριμμένα από τον χαμό του πατέρα τους.

Σχετικά με τις κομμώσεις που επιλέχθηκαν με την κηδεία, η Άννα Μαρία έχει ένα συγκεκριμένο στυλ, το οποίο ο κομμωτής φρόντισε να το αναδείξει. Στην Αλεξία πρότεινε ένα συγκεκριμένο κούρεμα και της έκανε το styling την ημέρα της κηδείας, ενώ για την Θεοδώρα επέλεξε μία ’60s κόμμωση.

Δείτε όσα είπε ο κομμωτής της Άννας Μαρίας σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.