Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Καρέ καρέ η άφιξη της Άννας Μαρίας – Η συγκίνηση και η υπόκλιση Gossip-tv Team 16-01-2023 13:12

Συνοδευόμενη από τη νύφη της Μαρί Σαντάλ, σύζυγο του πρωτότοκου γιου της Παύλου, η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εδώ και πενήντα εννέα χρόνια, έδειχνε φανερά συγκινημένη.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Τελευταία, όπως ορίζει το πρωτόκολλο έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών σήμερα (16/10) η σύζυγος του εκλιπόντος, Άννα Μαρία.

Όταν ανέβηκε τα σκαλιά της Μητρόπολης, όπου την υποδέχτηκε ο Παύλος ο οποίος και τη χειροφίλησε, έστρεψε το βλέμμα της στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος και υποκλίθηκε, ευχαριστώντας ουσιαστικά για τη στήριξή τους στο πένθος της.

Η Άννα Μαρία είχε παντρευτεί τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο το 1964, όταν ήταν μόλις 18 ετών. Έζησαν μαζί για σχεδό έξι δεκαετίες και δεν αποχωρίστηκαν ποτέ ο ένας τον άλλον. Μαζί, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Δείτε την άφιξή της Άννας Μαρίας με τη νύφη της Μαρί Σαντάλ στη Μητρόπολη αλλά και το αποκλειστικό βίντεο παραπάνω:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.