Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (22-01-2023) κατά τις ώρες 07:30 έως 14:00, στο πλαίσιο εργασιών εγκατάστασης μεταλλικής γέφυρας σήμανσης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού (κοινό τμήμα Εγνατίας Οδού – ΠΑΘΕ) από την 310+250 Χ/Θ (Α/Κ Σίνδου) έως την 312+00 Χ/Θ (Α/Κ Καλοχωρίου), στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση των οχημάτων που κινούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, θα εξυπηρετείται μέσω εκτροπής και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης διαμέσου της εξόδου προς Σίνδο στο ύψος του Α/Κ Σίνδου, εν συνεχεία μέσω της κάθετης οδού με κατεύθυνση προς Βορρά για περίπου 4,5 χλμ. και διαμέσου του ισόπεδου κόμβου που υπάρχει στο σημείο με στροφή δεξιά θα πραγματοποιείται είσοδος στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου. Εν συνεχεία διαμέσου της ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, θα πραγματοποιείται είσοδος στην οδό Γοργοποτάμου προς Βορρά και είσοδος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Εδέσσης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη έως τον Α/Κ Ιωνίας – Διαβατών όπου οι οδηγοί θα επιλέγουν την διαδρομή τους μέσω της μόνιμης σήμανσης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.