Με μουσουλμανικό αέρα ο κοινοβουλευτικός δικτάτορας Ερντογάν προκαλεί και εμπαίζει ΕΕ, ΗΠΑ και τον τουρκικό λαό

Η πρόσκληση και ξενάγηση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο των 27 πρεσβευτών, που αντιπροσωπεύουν στην Αθήνα, με τις πρεσβείες τους τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ και η αιφνιδιαστική αυτή περιήγηση των ευρωπαίων διπλωματών στους ατσάλινους φράχτες των ελληνοτουρκικών συνόρων, ανοίγουν το δρόμο στις κυβερνήσεις όλων των χωρών-μελών της ΕΕ να συνειδητοποιήσουν, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, με πρωτοβουλία της χώρας μας, καιρός είναι ν’ αναλάβει, ως εκπρόσωπος των χωρών-μελών της, τη φύλαξη των συνόρων του Έβρου, που είναι σύνορα της ίδιας της ΕΕ.

Σημειωτέον, ότι η πρωτοβουλία αυτή του κυρίου Θεοδωρικάκου θα όφειλε ν’ αναληφθεί από τους προκατόχους του, των προηγουμένων κυβερνήσεων, διότι τα σημερινά απροσπέλαστα σύνορα θα ήταν και πριν από 10 και περισσότερα χρόνια το ίδιο απόρθητα, από τις συμμορίες της δουλεμπορίας χιλιάδων φυγάδων και μεταναστών, καθώς και από πολλές ύποπτες ΜΚΟ. Πάνω απ’ όλα όμως από τον χυδαίο υβριστή και ταραξία γείτονα, που ακούει στο όνομα Ερντογάν ο οποίος, με τη διαρκή και απαράδεκτη ανεκτικότητα των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον, δρα ανενόχλητος, ως ενορχηστρωτής της χειρότερης αναμπουμπούλας στην ανατολική Μεσόγειο.

Με άλλα λόγια και χωρίς άκριτες υπερβολές, η ολοκλήρωση του φράχτη του Έβρου είναι και η πρώτη σοβαρή και λυσιτελής ενέργεια απομόνωσης του Ερντογάν από τα περισσότερα διεθνοπολιτικά fora. Θα προσέθετα μάλιστα, ότι η επίσκεψη των 27 πρεσβευτών των χωρών-μελών της ΕΕ και με τους 2 πρεσβευτές της Βρετανίας και της Ελβετίας, ανοίγει το δρόμο της αφύπνισης και ενεργοποίησης των κυβερνήσεων της ΕΕ για την εξουδετέρωση της νεο-μουσουλμανικής … «αυτοκρατορικής» τακτικής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τέρμα λοιπόν στο ισοπεδωτικό σαλταδόρικο δόγμα «μπάτε σκύλοι αλέστε», με τον ατσάλινο φράχτη του Έβρου. 100% υπαίτιος για το απροσπέλαστο αυτό κατασκεύασμα ο νεο-σουλτάνος και κοινοβουλευτικός δικτάτορας Ερντογάν, που οραματίστηκε έργα και ημέρες του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπούς! Τελικά, η Ευρωπαϊκή Ένωση στοχοποιεί, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, τον Ερντογάν ως διαλύτη της ευρωμεσογειακής ενότητας και αλληλεγγύης.

Ειδικότερα για την Ελλάδα και την Κύπρο, καιρός είναι το ΝΑΤΟ, υπό μια νέα ηγεσία και όχι τη σημερινή του Γιενς Στόλτενμπεργκ-προστάτη του Ερντογάν-να πειθαναγκάσει τον τούρκο νεοσουλτάνο να εκκενώσει τα κατεχόμενα της Κύπρου, από τα παράνομα τουρκικά στρατεύματα πειρατικής κατοχής. Δηλαδή, εδώ μιλάμε για καθεστώς παράνομης υποδούλωσης του 40% της Κυπριακής επικράτειας από κατοχικά στρατεύματα της Άγκυρας, ή ορθότερα για καθεστώς κατοχικής πειρατείας που διαρκεί 49 χρόνια, παρά τα αλλεπάλληλα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, κατά της τουρκικής κατοχής.

Καιρός λοιπόν για μια γενικευμένη εκστρατεία πολιτικής και στρατιωτικής απομόνωσης ενός τυράννου με το όνομα Ερντογάν, διότι έτσι θα τερματιστεί και η διπρόσωπη πολιτική της κυβέρνησης του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, που συνεχίζει το ασυγχώρητο αμάρτημα όλων των προηγούμενων αμερικανικών κυβερνήσεων οι οποίες: α) Συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την παρουσία του τουρκικού μιλιταρισμού στην ανατολική Μεσόγειο, ως χωροφύλακα ή προστάτιδα δύναμη του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στην ανατολική Μεσόγειο και κατ’ επέκταση στα αραβικά κράτη της Μέσης Ανατολής και της βόρειας Αφρικής και β) Επεκτείνουν την νεοαποικιακή τους βουλιμία και στον ίδιο το χώρο των 27 χωρών-μελών της ΕΕ, που τις έχουν μετατρέψει, με σοβαρά ποσοστά συμμετοχής σε δυνάμεις υποστήριξης του φαιδρού «στρατηλάτη» της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι και εμμέσως σε δυνάμεις εχθρικές προς τη Ρωσική Ομοσπονδία. Και αυτή με τη σειρά της συντάσσει λίστα κρατών εχθρικά διακείμενων προς τη Ρωσία. Εδώ πλέον μιλάμε για πολιτικές επιπολαιότητες, που ήδη άνοιξαν το δρόμο για ένα νέο ανελέητο ψυχρό πόλεμο Ανατολής-Δύσης, στον οποίο δεν αποκλείεται να εμφωλεύει η απαρχή μιας τρίτης παγκόσμιας θερμοπολεμικής σύγκρουσης… Όμως έτσι τινάζεται στον αέρα το όραμα-διακήρυξη του Σαρλ ντε Γκωλ για «Ενωμένη Ευρώπη από τα ρωσικά Ουράλια, μέχρι την Πορτογαλία»…

Πρόσφατα Άρθρα Άποψη Άποψη Το εκρού του νεκρού Η υπόθεση της «μικρής Μαρίας» 24/01/2023 10:45 Άποψη Οταν η κοινή γνώμη δολοφονεί Ορισμένα από τα ισλαμικά κράτη εξακολουθούν να νομιμοποιούν τη δολοφονία, πρωτίστως των δικών τους πολιτών, μα και κάθε ετερόδοξου 24/01/2023 10:25 Άποψη Η «μικρή Μαρία» ήταν ένα ψέμα των διακινητών – αλλά στη Μεσόγειο πεθαίνουν πρόσφυγες Ας προσπαθήσουμε να δούμε το μεταναστευτικό και το προσφυγικό στη σωστή του διάσταση 23/01/2023 21:26 Άποψη Το… Χάου Του του ΣΥΡΙΖΑ Μια καμπάνια με φρέσκες ιδέες 23/01/2023 16:23 Γνώμες Οι επιστημονικές αποδείξεις δεν (πρέπει να) έχουν χρώμα Μαθήματα από τη διαμάχη για ένα στοιχείο του περιοδικού πίνακα. 23/01/2023 13:00 Άποψη Συνεχές Εξοικονομώ Σύμφωνα με υπολογισμούς, πάνω από 3 εκατομμύρια οικήματα στην Ελλάδα χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων ενεργειακής θωράκισης και βελτίωσης της αποδοτικότητάς τους. 23/01/2023 12:58 Άποψη Καύσιμη ύλη Ο θάνατος του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου είναι από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, τουλάχιστον ως προς την αποδοχή και τη διαχείρισή της, τόσον από την ντόπια κοινή γνώμη, όσον και από τους θεσμικούς πολιτειακούς παράγοντες κάθε προσανατολισμού: υπερκομματικούς, συμπολιτευόμενους ή αντιπολιτευόμενους. 23/01/2023 06:02 Άποψη Ο Νίκος Ξανθόπουλος και τα δάκρυα μιας σκληρής εποχής για την Ελλάδα Ο Νίκος Ξανθόπουλος εξέφραζε έναν ολόκληρο λαό σε μια εποχή που δινόταν σκληρή μάχη για την επιβίωση. 22/01/2023 13:09 Άποψη Ο «πόλεμος» μπορεί να περιμένει Ο «πόλεμος» μπορεί να περιμένει. Ακόμη και ο Ερντογάν, άλλωστε, ξέχασε χθες να πει ότι θα έρθει ένα βράδυ… 22/01/2023 11:41 Άποψη Τουρκία, Σουηδία, Φινλανδία: η αγωνία κορυφώνεται Η στενή σχέση της Τουρκίας με τη Ρωσία αρχίζει να ρίχνει σοβαρές σκιές στη συμπεριφορά της και απέναντι στη Σουηδία και τη Φινλανδία 22/01/2023 07:54

Κυριολεκτικά Σουλεϊμάν ο Αδιόρθωτος ο εικονιζόμενος Ερντογάν, που επαγγέλλεται νεκρανάσταση μιας νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας καταλύτριας όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων και καταρράκωσης των δημοκρατικών θεσμών. Αψευδής μάρτυς της πορείας του σε 300 χρόνια με … όπισθεν ολοταχώς, η φωτογραφία αυτή, ανάμεσα σε τάγμα νεο-γενίτσαρων και με τη σύζυγό του μαντηλοφορεμένη και φασκιωμένη με εφαρμοστό φόρεμα κομμένο και ραμμένο με στυλ ρετρό σε ακριβοπληρωμένο παρισινό οίκο μόδας. Haute couture parisienne a la turque! Υψηλή παρισινή κοπτική α λα τούρκα!

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.