Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) και των ρείθρων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη Χ.Θ. 30+500 (Α/Κ Λακκώματος) έως τη Χ.Θ. 61+700 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας από τη Χ.Θ. 0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ.23+600 (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας).

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με την Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής περί Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης τις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.