Οι αυτεπάγγελτοι έλεγχοι της ΑΔΑΕ στις 3 και 4 Ιανουαρίου πιστοποίησαν την παρακολούθηση έξι υψηλά ιστάμενων θεσμικών προσώπων από την ΕΥΠ. Τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται σε προνομιακή θέση στις λίστες που αποκάλυψε το Documento.

Η κυβέρνηση, η οποία δήθεν πασχίζει να έρθουν «όλα στο φως», παριστάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε τις πληροφορίες σχετικά με τα ευρήματα των ελέγχων της ανεξάρτητης Αρχής. Άλλωστε, η διαπίστωση της παρακολούθησης των βαρυσήμαντων προσώπων ήταν ο λόγος που προσπάθησε να εκφοβίσει την ΑΔΑΕ μέσω της παράνομης, αντισυνταγματικής και καθεστωτικής γνωμοδότησης Ντογιάκου.

Αφού, λοιπόν, δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να συμβεί το αντίστροφο. Και τότε, ούτε επίκληση του βολικού απορρήτου θα μπορεί να γίνει, ούτε οι μηχανορραφίες που παρατηρήθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή ή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα μπορούν να επιστρατευτούν.

Από αύριο αρχίζει και τυπικά ο προσωπικός Γολγοθάς του εθνικού ωτακουστή.

Διαβάστε επίσης:

Κλειδί η έκθεση της ΑΔΑΕ για τα ευρήματα των ελέγχων

Ο Οικονόμου ομολόγησε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τα πάντα για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ (Video)

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.