Αυτά είναι τα ζώδια που «κολλάνε» στον ίδιο τύπο συντρόφου Gossip-tv Team 17-01-2023 12:00

Πολλές φορές μπορεί να τα ακούσεις να γκρινιάζουν για το πόσο ίδιος/α ήταν ο/η νυν με τον/την πρώην τους. Ωστόσο, δεν φταίει ο/η κάθε… πρώην για το γεγονός ότι εκείνα επιλέγουν άτομα που να ανταποκρίνονται σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο. Δεν είναι μόνο θέμα γούστου από ένα σημείο και μετά, είναι και θέμα του πώς αντιλαμβάνονται τις σχέσεις και τι «κουτάκια» έχουν στο μυαλό τους. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

Έχουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο και δεν ξεφεύγουν από αυτό.

Ο Ταύρος όταν «κολλάει»… «κολλάει» σαν βενζινόκολλα και άντε μετά εσύ να του αλλάξεις γνώμη ή να τον πείσεις να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει. Είναι ένα ζώδιο με συγκεκριμένες αντιλήψεις και τρόπο σκέψης και δεν πρόκειται να τον αλλάξει για κανέναν. Το ταίρι του θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις και κυρίως να τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Όταν γνωρίζει άτομα, τα οποία φαντάζουν «ξένα» ως προς εκείνον, παθαίνει ένα κοκομπλόκο και «κλειδώνει». Αρνείται να ρισκάρει και να δοκιμάσει και προτιμά να πηγαίνει πάντα στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.