Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

χορηγός επικοινωνίας

Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό που οδηγεί στη Ναυτική Σχολή (εντός του οικισμού Μηχανιώνας) έως την είσοδο του οικισμού της Αγίας Τριάδας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται με εναλλάξ κυκλοφορία. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.30 το πρωί και οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου του 2022.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.