Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022, 10:57 πμ

Φήμες για προειδοποιήσεις στα τέλη του 2020…

Η επιχειρηματική ελίτ της Ευρώπης, και κυρίως οι επιχειρηματίες στη Γερμανία και στη Γαλλία (και στα κράτη “δορυφόροι” τους) ίσως γνώριζαν απο τα τέλη του 2020 για τον Αρμαγεδώνα που έρχεται… Βέβαια όλες αυτές οι φήμες μπορεί απλά να είναι θεωρίες συνωμοσίας.

ΚΟΣΜΟΣ

Υπάρχουν φήμες ότι έλαβαν τέλη του 2020 έκθεση που τους ενημέρωνε να μην επενδύσουν σε τράπεζες, τηλεπικοινωνίες, και σε real estate (σε ακίνητα για εμπορική χρήση και γραφεία). Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, στην έκθεση τούς ενημερώνουν να αναβάλλουν (όσοι σχεδίαζαν), οποιοδήποτε project για μεγάλο κατασκευαστικό έργο εως το 2026. Οι φήμες λένε ότι έρχονται εθνικοποιήσεις απο το 3ο τρίμηνο του 2024. Ανεξάρτητα απο τις φήμες που κυκλοφορούν (που μπορεί να είναι fake), τα επόμενα έτη προβλέπονται δύσκολα, ως πολύ δύσκολα σε όλους τους τομείς εντός της ΕΕ, και αυτό το λένε όλοι και δημόσια.

Πάντως, αν έχουν ένα καλό χαρακτηριστικό οι Γερμανοί είναι ότι -έμμεσα- σε προειδοποιούν. Πριν λίγες ημέρες η DW δημοσίευσε ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην Ασιατική κρίση του 1997, η οποία σύμφωνα με τις φήμες παραλληλίζεται με την ΕΕ του 2023 στην έκθεση. Ενώ αν κάποιος παρακολουθήσει τα γερμανικά μίντια, φέρνουν την καταστροφή και μιλάνε για δομικές αλλαγές στην ΕΕ απο το 2024. Τυχαία όλα αυτά; Κανείς δεν ξέρει… Ή μάλλον -καλύτερα- ξέρουν σίγουρα οι ισχυροί και οι ελίτ τους, και σίγουρα οι αναλυτές των μυστικών υπηρεσιών αναλυτικά τι έρχεται…

Το ντοκιμαντέρ

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.