Έρχεται μεγάλη ύφεση έλεγε επιχειρηματίας τρωγοπίνοντας στα βόρεια προάστια

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, 3:31 μμ

… και μιλούσε για μυστική έκθεση που κυκλοφορεί

Ποιος επιχειρηματίας – και ισχυρός παράγοντας των Αθηνών (σε σημαντικό κλάδο της οικονομίας), βλέπει δυσοίωνες τις προβλέψεις για την ευρωπαϊκή οικονομία, σε σημείο που αναρωτιέται αν θα πρέπει να λέμε σε λίγες εβδομάδες “Καλή χρονιά”; Τουλάχιστον αυτό εκμυστηρεύτηκε σε γεύμα πρόσφατα με παρέα φίλων στα βόρεια προάστια, έπειτα απο κάποια ταξίδια που έκανε το προηγούμενο διάστημα…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάλιστα, τους είπε ότι γνωρίζει ότι απο τα τέλη του 2020 κυκλοφορεί μια έκθεση, (χωρίς να υπάρχει υπογραφή ποιος την έχει γράψει), η οποία κάνει ταύτιση του έτους 2023 για την Ευρωπαϊκή οικονομία με την Ασιατική οικονομική κρίση του 1997. Απο τα λίγα πράγματα που έχει μάθει, μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη έκθεση πέφτει μέσα στις προβλέψεις της, αλλά βρίσκεται σε χέρια λίγων. Το καλύτερο δε όλων είναι ότι πιστεύει ότι αρκετές αναλύσεις και εκθέσεις που δημοσιεύονται, έχουν στόχο να αποπροσανατολίσουν!

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.