Εστιάζοντας απόλυτα στις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν στην κατοχή τους εταιρικό αυτοκίνητο, το Jeep Compass 4xe Business, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό, υψηλή απόδοση (240 ίππων), κατ΄ επιλογή κίνηση 4×4 και όλα τα παραπάνω με μηδενικό φόρο χρήσης.

H Jeep παρουσιάζει μια νέα έκδοση του Plug-in Hybrid Compass 4xe, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

Αποτελώντας το δημοφιλέστερο τετρακίνητο Plug-in Hybrid της Ελληνικής αγοράς, το Compass 4xe με τη νέα έκδοση Business προσφέρει ακόμα μια εναλλακτική που ανταποκρίνεται στο μέγιστο βαθμό στις ανάγκες των εταιρικών πωλήσεων.
Με την τεχνολογία 4xe, η Jeep παρουσίασε το αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα 4×4 στην ιστορία της.

Στην Ελληνική αγορά το Jeep Compass 4xe αποτελεί μια από τις επιλογές στην κατηγορία των Plug-in Hybrid μοντέλων (PHEV), ενώ είναι το δημοφιλέστερο τετρακίνητο PHEV. Με δεδομένη την προτίμηση των χρηστών εταιρικών αυτοκινήτων στην επιλογή αυτοκινήτων PHEV, λόγω και των σχετικών φορολογικών κινήτρων, η Jeep δημιούργησε την έκδοση Compass 4xe Business, έτσι ώστε να προσφέρει ένα δυνατό σύνολο για αυτή την ιδιαίτερα σημαντική για την Ελληνική αγορά κατηγορία.

Το νέο Jeep Compass 4xe  προτείνει τρία βασικά χαρακτηριστικά για την επιλογή στους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων:

Σύστημα Plug-in Hybrid: Το σύστημα 4xe αποτελεί ένα από τα πλέον καινοτόμα συστήματα PHEV, προσφέροντας εκτός από την υψηλή απόδοση και τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και το πλέον σύστημα 4×4 της Jeep. Με συνδυαστική απόδοση 240 ίππων, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50 χλμ. και δυνατότητα πλήρους φόρτισης σε λιγότερο από 1,5 ώρες, το 4xe αποτελεί μια κορυφαίας αποδοτικότητας επιλογή. Παράλληλα το σύστημα δίνει τη δυνατότητα 4×4 κατ’ επιλογή, διαθέτοντας επιπλέον στοιχεία όπως το hill descent control, το κλείδωμα τετρακίνησης και τις κοντές σχέσεις, δικαιολογώντας απόλυτη τη φήμη της Jeep στα συστήματα 4×4.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.