Προσφέρει ποιότητα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης με την παρουσία της στις παρελάσεις, περιφορές αλλά και με πρωτότυπες συναυλίες. Στην Φιλαρμονική μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 9 ετών αλλά και ενήλικες χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση οι μουσικές γνώσεις

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αλεξανδρούπολης προσφέρει ποιότητα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας με την παρουσία της στις παρελάσεις, περιφορές αλλά και με πρωτότυπες συναυλίες.

Στην Φιλαρμονική μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 9 ετών αλλά και ενήλικες χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση οι μουσικές γνώσεις αφού η εκμάθηση οργάνου και θεωρίας διδάσκεται στην Φιλαρμονική. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αλεξανδρούπολης ιδρύθηκε το 1928 και πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση την 25η Μαρτίου 1928 με πρώτο αρχιμουσικό τον Κωνσταντίνο Καρατζιόλα. Από τότε έως και σήμερα λειτουργεί αδιάκοπα προσφέροντας μουσικές γνώσεις και μουσική παιδεία.

Καλεί λοιπόν όλους και όλες όσοι επιθυμούν να μάθουν κάποιο πνευστό ή κρουστό όργανο, αλλά και όλους και όλες όσοι γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ορχήστρα πνευστών και κρουστών, να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Τα τμήματα που λειτουργούν είναι:

Αρχιμουσικός: Βασιλική Χατζηβασιλειάδου

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!
Πληροφορίες: 2551020312-6947862360
Mail:vasicxa@yahoo.gr Διεύθυνση: Μύλος Μασούρα

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.