Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» και αφορούν την υγεία της Αργυρώς, όπως γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί. Οι Βρουλάκηδες έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα δοκιμασία και ψάχνουν απεγνωσμένα συμβατό δότη προκειμένου η Αργυρώ να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Παράλληλα, ο Αστέρης γνωρίζει τον μικρό Πέτρο και έρχονται κοντά.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» η Αργυρώ πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με ακόμη μία μεγάλη δοκιμασία, που αυτή τη φορά αφορά την υγεία της. Η κοπέλα, αν και προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους πως δεν αισθάνεται καλά, προκειμένου να μη χαλάσει και πάλι την ευτυχία της Μαρίνας, που ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Αντώνη, δεν τα καταφέρνει. Η κατάστασή της μέρα με την ημέρα επιδεινώνεται και εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στον Σταύρο και στη Βασιλική. Οι δύο τελευταίοι, όπως επίσης και ο Άγγελος, στέκονται στο πλευρό της και πολύ σύντομα η Αργυρώ ξεκινάει μία σειρά εξετάσεων.

Ο γιατροί δεν έχουν καλά νέα για την Αργυρώ, η οποία οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση. Η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, η οποία καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη. Η Μαρίνα δεν αντέχει να χάσει και την κόρη της και λυγίζει. Η Αργυρώ, όμως, της ζητάει να μη μαθευτεί στο χωριό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Όμως, ενώ νομίζει ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, ο Αστέρης, όπως θα παρακολουθήσουμε, γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, αγνοώντας ότι είναι γιος του, και νιώθει για το μωρό πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένα περίεργο δέσιμο. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός προτείνει την έσχατη λύση. Πρέπει να κάνει άμεσα μεταμόσχευση και πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλοι οι άνθρωποι που την αγαπούν είναι στο πλευρό της και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να καταφέρουν να τη σώσουν. Υποβάλλονται στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να μάθουν αν κάποιος είναι συμβατός δότης, ενώ ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ.

Εκείνη, από την άλλη, προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της όσο η επίπονη διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται. Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντάς τους πως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους και πρέπει άμεσα να βρεθεί μόσχευμα για την Αργυρώ. Τα νέα, όμως, από τις εξετάσεις δεν είναι ενθαρρυντικά. Κανένας από όσους έδωσαν δείγμα δεν είναι συμβατός.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί:

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.