Διαβάστε τις πιο δυνατές στιγμές των ηρώων του δεύτερου κύκλου.

Ο «Σασμός» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις οθόνες μας και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τη μεγάλη συνέχεια που, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, κόβει την ανάσα.

1.Η εμφάνιση του Παύλου Βρουλάκη

Κανείς δεν περίμενε την άφιξή του, γιατί πολύ απλά όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. Μετά από 20 χρόνια ο Παύλος Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του προκαλώντας τρόμο.

Δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με τους συγχωριανούς του, αλλά και με την οικογένεια Σταματάκη που θα δουν στα μάτια του τη βεντέτα να αναζωπυρώνεται. Τι και αν τον παρακαλεί ο παπάς να πάει από εκεί που ήρθε; Ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να φύγει αν δεν δει το αίμα των Σταματάκηδων να χύνεται.

2.Η κηδεία του Άγγελου

Ο γιος της Ανθούλας και του Μάρκου δεν έμεινε πολύ στην Ανω Ποριά. Πήγε στην Κρήτη αναζητώντας τις ρίζες του, αλλά παρότι αποφάσισε να ριζώσει και ο ίδιος εκεί, λόγω του έρωτά του για την Ασπα, τελικά έχασε τη ζωή του. Ο γιατρός του χωριού μαχαιρώθηκε πισώπλατα και ο Αντώνης με την Ντίνα καλούνται τώρα να βρουν αν όντως ο φονιάς είναι ο Μαθιός.

Πολύ πριν συμβεί αυτό, θα γίνει η κηδεία του, στην οποία θα παραβρεθεί σύσσωμο το χωριό με τα μέλη της οικογένειάς του να αναστατώνονται πολύ. Αφενός γιατί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχασαν ακόμα ένα μέλος της οικογένειάς τους και αφετέρου γιατί εκεί θα κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά ο Παύλος Βρουλάκης.

3.Ο Παύλος συναντά τον Μαθιό

Ο Μαθιός δε θα αργήσει να βγει από τη φυλακή, από τη στιγμή που η Καλλιόπη θα πάρει την ευθύνη του μεγάλου φονικού για να τον προφυλάξει. Μοιραία λοιπόν θα έρθει σε επαφή με τον Παύλο Βρουλάκη, αλλά ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω.

«Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι» θα του πει, όταν ο Παύλος τού ζητήσει εξηγήσεις για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του. Ο Παύλος ξέρει όμως με ποιον τρόπο θα κάνει τον Μαθιό να τρομάξει και αυτός δεν είναι άλλος από μια επίθεση στον πιο πολύτιμο άνθρωπό του, τη Βασιλική.

4.Η Καλλιόπη στη φυλακή για τον θάνατο του Άγγελου

Μη αντέχοντας να βλέπει τον μεγάλο της γιο να μαραζώνει στη φυλακή και ξέροντας πως δεν φταίει εκείνος για το άγριο φονικό του Αγγελου, αποφασίζει να πάρει την ευθύνη.

Συγκεκριμένα, η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων εμφανίζεται μπροστά στον Αντώνη Φραγκιαδάκη και ομολογεί τον φόνο του y Αγγέλου, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Η αλήθεια όμως είναι ότι ούτε εκείνη είναι ο δολοφόνος που ψάχνουν.

5.Αργυρώ και Σταύρος χωρίζουν

Μαζί του έκανε μια νέα αρχή στη ζωή της όταν μετακόμισε στα Γιάννενα και εκείνος από τη λατρεία που της είχε δέχτηκε άνευ όρων, να μεγαλώσουν μαζί το παιδί της. Όμως από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Κρήτη και η Αργυρώ ήρθε ξανά σε επαφή με τον Αστέρη όλα άρχισαν να αλλάζουν.

Ο Σταύρος έβλεπε ότι το συναίσθημα μέσα της δεν είχε καταλαγιάσει, αλλά δεν το παραδεχόταν στον εαυτό τού καθώς δεν ήθελε να χαλάσει την οικογένειά τους. Στη συνέχεια όμως, βλέποντάς τη συνεχώς αφηρημένη και χωρίς να χρειαστεί να του πει κάτι η Αργυρώ, εκείvoς θα αποφασίσει να γυρίσει στη πόλη που τον μεγάλωσε αφήνοντάς της το πεδίο ελεύθερο για να ευτυχήσει.

6.Αργυρώ και Αστέρης μαζί

Μπορεί η Αργυρώ να έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη πως σιχαίνεται τον Αστέρη, τον άντρα που ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που τον είδε, και αυτό γιατί σκότωσε τον αδελφό της, ωστόσο τα συναισθήματά της για εκείνον συνεχίζουν να είναι δυνατά.

Δε θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που θα παραδοθεί ξανά στο πάθος της. Οι κρυφές συναντήσεις τους στα πιο απίθανα μέρη της Κρήτης θα ξεκινήσουν, αλλά μοιραία ο έρωτας τους θα γίνει γνωστός σε όλους.

7.Ο Παύλος συναντά ξανά τη γυναίκα του Αιμιλία

Ο Παύλος Βρουλάκης και η Αιμιλία Ξενάκη είχαν μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι που το αγοράκι τους πνίγηκε. Παρότι ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, χώρισαν, αφού η Αιμιλία τον κατηγόρησε για τον θάνατο του μικρού. Λίγα χρόνια αργότερα, όλοι μαθαίνουν ότι ο Παύλος είχε το ίδιο τέλος με τον γιο του, ότι δηλαδή πνίγηκε στη θάλασσα.

Οι δυο τους θα συναντηθούν στο χωριό, αφού ο νέος της άντρας και πρώην κολλητός του Παύλου, Δημήτρης Μαραθάκης, είναι διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Μια συνάντηση όμως θα είναι αρκετή για να ανοίξουν οι πληγέ5 του παρελθόντο5 για το πρώην αγαπημένο ζευγάρι.

8.Όταν ο Λευτέρης γνώρισε τη Θοδώρα

Μία από τις πρώτες υποθέσεις που θα αναλάβει ο νεοφερμένος αστυνομικός της Ανω Ποριάς, Λευτέρης Ορφανός, θα είναι ο θάνατος του Στεφανή. Τα στοιχεία θα τον οδηγήσουν στο σπίτι των Αγγελάκηδων και μοιραία θα «πέσει» πάνω στη Θοδώρα.

Το ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές θα είναι διάχυτο, αλλά ο έρωτάς τους θα δοκιμαστεί και θα περάσει από χίλια κύματα. Όπως λένε, το τέλος της σχέσης αυτής θα είναι χαρούμενο και θα γραφτεί με χρυσά γράμματα.

9.Η Άσπα ζευγάρι με τον Μύρωνα

Ο πόνος που θα νιώσει η ξαδέλφη της Αργυρώς μετά τον χαμό του Αγγέλου θα κάνει την οικογένειά της να μη φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό της. Θα θελήσουν να τη συναντήσουν όμως για να της συμπαρασταθούν και παλιοί της καρδιακοί φίλοι, ένας εκ των οποίων είναι και ο Μύρωνας, ο αστυνομικός που πήρε μετάθεση για άλλο τμήμα της Kρήτης.

Μάλιστα εκείνος πριν φύγει της είχε φανερώσει τα συναισθήματά του, όμως η Ασπα είχε αποφασίσει πως τον βλέπει αυστηρά φιλικά. Και όμως, το αίσθημα θα αναπτυχθεί μεταξύ τους και προς έκπληξη όλων θα γίνουν τελικά ζευγάρι.

10.Ο Mανόλης τρελαίνεται

Ο Μανόλης μη αντέχοντας πλέον τα μυστικό που κρύβει, αποκάλυψε, όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, στον Αγγελο ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Eκείνος λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός, γεγονός που γέμισε με τύψεις τον Μανόλη.

Ο νεαρός φοιτητής θα κληθεί να ομολογήσει στην αστυνομία, αφού τη μέρα που βρήκαν τον Αγγελο νεκρό εκείνος είχε πάει να του μιλήσει στο ιατρείο του, αλλά για μία ακόμα φορά δεν θα πει την αλήθεια που γνωρίζει.

Μέρα με τη μέρα θα κλείνεται στον εαυτό του, θα απομακρύνει από το πλευρό του τους φίλους του και το κορίτσι του, ενώ δεν θα αργήσει η μέρα που θα θελήσει να φύγει στο εξωτερικό για να ηρεμήσει. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως θα επιστρέψει.

Πηγή:TV24

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.