Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου;

Παγιδευμένοι: Η Άννα με τον Δημήτρη ανακαλύπτουν την ταυτότητα του θύματος και προσπαθούν να συνέλθουν από το πρώτο σοκ, με μοναδικό τους σκοπό να βρουν την αλήθεια.

Ο Δημήτρης θέλει να μάθει αν και γιατί ο αδερφός του εφτάσε στο φόνο και αναθέτει στην νεαρή δικηγόρο Άννα ροδίτη την υπεράσπιση του, θεωρώντας ότι ακριβώς επειδή είναι άπειρη μπορεί να την ελέγχει.

Ο ίδιος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης αλλά θα μπορεί να τα μαθαίνει μέσω της δικηγόρου του. Δεν θέλει να καλύψει τον αδερφό του αν πραγματικά είναι ένοχος αλλά να φτάσει στην αλήθεια.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν στο νεκροτομείο πηγαίνει ο εισαγγελέας με την δικηγόρο και διαπιστώνουν πως το θύμα είναι αδερφή της Άννας. Η οργή και ο θυμός την κατακλύζουν και μετά το πρώτο σοκ, η Άννα ροδίτη αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την υπόθεση αλλά να συνεχίσει τις έρευνες για να ανακαλύψει την αλήθεια. Έτσι μόνο θα καταφέρει να μάθει τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.