Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, δεν φημίζονται για την… αγάπη τους για τον γάμο, αλλά και τις δεσμεύσεις γενικότερα. Ωστόσο, κάποια στιγμή στην ζωή τους, ίσως γνώρισαν έναν άντρα που να τις έκανε και να τον ερωτευτούν, αλλά και να θέλουν να τον παντρευτούν. Αν τα πράγματα δεν πήγαν καλά τελικά μεταξύ τους και κατέληξαν στο διαζύγιο, οι γυναίκες αυτές είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να ξανανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κάποιον μελλοντικό σύντροφό τους. Το κεφάλαιο “γάμος” έκλεισε για εκείνες και πάνε γι” άλλα. Το ίδιο ισχύει ακόμα και αν δεν έχουν αποκτήσει παιδιά από τον πρώτο τους γάμο. Θα προτιμήσουν παιδί εκτός γάμου, παρά δεύτερο στεφάνι.

Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που θα λέγανε «όχι» σε έναν δεύτερο γάμο

Και έναν που κάνανε, πολύς ήταν!

Η γυναίκα Παρθένος γενικά στην ζωή της δύσκολα παίρνει την απόφαση να παντρευτεί. Αφενός γιατί είναι υπερβολικά ανεξάρτητη και θυμίζει κάτι από… Αμαζόνα και αφετέρου διότι πολύ δύσκολα ένας άντρας θα την εντυπωσιάσει και θα την ενθουσιάσει τόσο που θα την κάνει να τον παντρευτεί. Αν λοιπόν βάλει βέρα μια φορά στην ζωή της, τότε για εκείνη θα θεωρηθεί απίθανο να το ξανακάνει και δεύτερη φορά, καθώς δεν το θεωρεί απαραίτητο. Άλλωστε έκανε το «λάθος» της μια φορά γιατί να το επαναλάβει; Επίσης, περνά καλύτερα μόνη και χωρίς υποχρεώσεις παρά μέσα σε ένα γάμο με δεσμεύσεις και προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.