Όσο για την απόφαση τα τελευταία χρόνια αν απέχει από τις μεγάλες θεατρικές σκηνές και τους λαμπερούς ρόλους, ο σπουδαίος ηθοποιός και δάσκαλος της υποκριτικής τονίζει πως ήταν μια εσώτερη ανάγκη του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κλείσει την πόρτα στην τηλεόραση. «Όλοι οι ηθοποιοί λέμε ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο το θέατρο, γιατί εκεί υπάρχει ένα ζωντανό κοινό. Η τηλεόραση λειτουργεί για εμάς λίγο ως βιοποριστική ανάγκη και δεν είναι κακό να το πούμε.

Κωνσταντόπουλος: «Έχω περιορίσει πολλά πράγματα, αλλά αυτό μου εξασφαλίζει εσωτερική ισορροπία»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, με απόλυτη ειλικρίνεια.

Μας βοηθάει και παίρνουμε μια ανάσα οικονομική. Και μακάρι να τύχω σε ένα καλό σενάριο, στο οποίο δεν θα έλεγα “όχι”. Δεν έχω κλείσει την πόρτα στην τηλεόραση. Ένας ωραίος ρόλος σε μια καλή δουλειά θα ήταν να ωραίο δώρο για εμένα, αλλά θα με βοηθούσε και οικονομικά.

Στο θέατρο η απομάκρυνσή μου ήταν για να σηματοδοτήσω διακριτικά κάποια ιδεολογική διαφορά. Όχι για να κρίνω τους άλλους. Ως ηθοποιός δεν έχω φιλοδοξίες. Θα συμμετείχα μόνο σε κάποια καλή παραγωγή, που σέβεται τις βασικές αρχές του θεάτρου. Απλώς, ιδεολογικά λίγο ανθίσταμαι, αν δεν συμφωνώ. Δεν είναι εύκολο αυτό, έχει κόστος. Έχω περιορίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά αυτό μου εξασφαλίζει εσωτερική ισορροπία. Μπορώ να κοιμάμαι ήρεμος το βράδυ», αποκαλύπτει στο Secret ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.