Η εταιρεία ενημερώνει παράλληλα τους αιτούντες ότι η απάντηση είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα και να μην απαντήσουν καθώς η απάντησή τους δεν θα διαβαστεί!

Το αίτημα του εγκλωβισμένου ιδιοκτήτη οχήματος στην Αττική Οδό είχε καταχωρηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου και μετά από 7 μήνες ήρθε η απάντηση ότι το αίτημα για την αποζημίωση έχει απορριφθεί στο οποίο μάλιστα ενημερώνονται οι πολίτες ότι είναι αυτοματοποιημένο μήνυμα και να μην απαντήσουν καθώς η απάντησή τους δεν θα διαβαστεί!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς ο ιδιοκτήτης του οχήματος εισήλθε στην Αττική Οδό από την Μεταμόρφωση στις 24 Ιανουαρίου 2022 στις 10:57 το πρωί και ενώ διάνυσε μερικές εκατοντάδες μέτρα έμεινε ακινητοποιημένος με τους υπόλοιπους οδηγούς!

Η Αττική Οδός ή η εταιρεία που ελέγχει τις αιτήσεις για κάποιο λόγο που δεν γνωστοποιεί στον ιδιοκτήτη του οχήματος απέρριψε την αίτηση της αποζημίωσης και βέβαια κανείς δεν του απαντά στα ερωτήματά του!

Πέραν των αποδεικτικών στοιχείων εισόδου του οχήματος στην Αττική Οδό και τον εγκλωβισμό του μαζί με άλλους οδηγούς ο κάτοχος του οχήματος που απορρίφθηκε η αίτηση έχει και φωτογραφίες από τον εγκλωβισμό του στην Αττική Οδό!

Σε άλλη περίπτωση κάτοχος οχήματος καταγγέλλει ότι η Αττική Οδός ούτε αποζημίωση του έχει καταβάλει αλλά ούτε τον ενημερώνει κανείς για την πορεία της αίτησής του.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Είμαι ένας από τους πολλούς εγκλωβισμένους στην Αττική οδό στις 24 Ιανουαρίου 2022 και έχω επικοινωνήσει με την Αττική Οδό δεκάδες φορές και έχω στείλει δεκάδες emails αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμία απολύτως απάντηση! Να τονίσω ότι την αίτηση αποζημίωσης την κατέθεσα πριν από 7 μήνες και έκτοτε δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση…»

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.