Οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες για την εταιρεία, προσομοιώσεις λεωφορείων και των μηχανισμών τους έως και μαθήματα για το Π.Ε.Ι.

Στο περίπτερο του ΟΑΣΑ και των θυγατρικών εταιρειών ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ που στεγάζονταν στο Κτίριο 15, φιλοξενούνται εφαρμογές «Επαυξημένης Πραγματικότητας» (AR), οι οποίες διευκολύνουν τη διαδραστική ενημέρωση του επισκέπτη.

Οι κάρτες «Επαυξημένης Πραγματικότητας» ζωντανεύουν τις πληροφορίες για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου, την προσθήκη οχημάτων – συρμών και τις νέες υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πιλοτικό μάθημα «Εικονικής Πραγματικότητας» της OSY ACADEMY, η οποία αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης των εργαζομένων της ΟΣΥ.

Στην OSY ACADEMY, ο χρήστης θα βρει πληροφορίες για την εταιρεία και την κουλτούρα της, προσομοιώσεις λεωφορείων και των μηχανισμών τους, μαθήματα για το Π.Ε.Ι. Αποτελεί επίσης χρήσιμο εργαλείο για την επίλυση και τη διαχείριση τεχνικών προβλημάτων.

Το περίπτερο του Ομίλου ΟΑΣΑ επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Ιωάννης Ξιφαράς, τους οποίους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Γκόλιας, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ίρις Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Χαράλαμπος Δαμάσκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Αθανάσιος Κοτταράς, ο Πρόεδρος της ΟΣΥ Βασίλης Ξυπολυτάςκαι ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.