Ο ταλαντούχος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αστυνομικό Λευτέρη Ορφανό, σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του και για τις πρώτες εντυπώσεις του από τα γυρίσματα.

Γεροντιδάκης για Σασμό: «Ο Ορφανός επηρεάζεται από την προσωπική του ιστορία»

– Διαβάζοντας το σενάριο, ποιες σκέψεις ξεγλίστρησαν για τον Λευτέρη Ορφανό;

«Μου άρεσε σαν ιδέα αλλά και το γεγονός της συμμετοχής σε μια σειρά για να ανακατευτεί η τράπουλα. Να δώσεις ότι μπορείς σε μια επιτυχημένη σεζόν που έκανε ο Σασμός την περασμένη χρονιά.

Σε συνδυασμό, λοιπόν, με όλα αυτά, το ταξίδι φαντάζει πολύ όμορφο. Διαβάζοντας και το ρόλο του Λευτέρη Ορφανού, θεώρησα ότι είναι ένα πολύ ωραίο βήμα. Ένας άνθρωπος που θα έχει ρόλο και εξέλιξη μέσα στο χρόνο που θα βρίσκεται η σειρά. Θα έχει λόγο, θα παλέψει και ο ίδιος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά, δυστυχώς. Αλλά είναι ένας ρόλος που ξέρει να κινείται πολύ καλά στο χώρο που βρίσκεται».

– Ποια στοιχεία συνθέτουν το προφίλ του;

«Θα δούμε τον Λευτέρη Ορφανό άλλες φορές να είναι ψυχρός κι άλλες απόλυτα επαγγελματίας, με ότι συνεπάγεται. Ο Ορφανός επηρεάζεται από την προσωπική του ιστορία. Είναι ένας ανοιχτός ρόλος και ανάλογα με την εξαιρετική βοήθεια των συναδέλφων μου θα μπορέσει να αναπτυχθεί».

– Με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη θα αναπτυχθεί σχέση εμπιστοσύνης;

«Αυτό δεν τον γνωρίζω, να σας πω την αλήθεια».

– Θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του Μανόλη;

«Προφανώς κάποια στιγμή πρέπει να ανοιχτεί η τράπουλα και να φανεί τι έχει γίνει την προηγούμενη χρονιά. Δεν έχει εμφανιστεί ο άνθρωπος που πραγματικά έχει κάνει το φόνο και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να είμαι εγώ αυτός που θα φέρω στην επιφάνεια ό,τι είχε συμβεί».

– Η σχέση του Ορφανού με τον Παύλο Βρουλάκη;

«Θα δημιουργηθεί κάποια σχέση ανάμεσα στον Λευτέρη Ορφανό, τον Παύλο Βρουλάκη και τoν Ευθύμη Φαρμάκη. Με έναν τρόπο αυτοί οι ήρωες θα πρέπει να συνδεθούν. Αυτό είναι το πολύ ωραίο στις σειρές, για να μπορέσουν να ενταχθούν νέοι ρόλοι θα πρέπει να έχουν σχέση και με τις ιστορίες και με την κεντρική ιστορία».

– Οι πρώτες εντυπώσεις σας από τα γυρίσματα;

«Προέρχομαι από μια σειρά που είχε εξίσου εξαιρετικούς I ηθοποιούς και ένα πολύ ωραίο κλίμα, το οποίο συναντώ και στο “Σασμό”. Υπάρχει μια τεράστια αγκαλιά».

Πηγή:Τηλεθεατής

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.