Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, δεν θα δίσταζαν να κάνουν ακόμα και πράξεις που δεν τους τιμούν καθόλου. Και κάποιες φορές θα έπαιρναν σκληρές αποφάσεις που οι άλλοι δεν θα τόλμαγαν ποτέ να πάρουν. Τα ζώδια αυτά δεν θα στεκόντουσαν στο γεγονός ότι κάποιος μπορεί να είναι πιο αδύναμος ή ευάλωτος την συγκεκριμένη στιγμή. Θα τον «πάταγαν» ή θα τον εκμεταλλευόντουσαν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτά τα ζώδια θα μπορούσαν με μεγάλη ευκολία να εκμεταλλευτούν κάποιον πιο αδύναμο

Εάν είχαν όφελος, δεν θα δίσταζαν μπροστά σε τίποτα!

Μην σε ξαφνιάζει που βλέπεις τον Κριό στην σχετική μας λίστα. Να ξέρεις ότι γενικά στην ζωή του είναι λίγο… bully τύπος. Δεν θα κάνει κάτι ακραίο, αλλά έχει αυτή την τάση στην συμπεριφορά του. Έχει μια περίεργη αίσθηση της δικαιοσύνης και μπορεί ώρες-ώρες να ξεφύγει από τα πλαίσια της ευγένειας και του σωστού. Αν κάποιος μπορέσει να του αντισταθεί και να είναι ισάξιος αντίπαλός του, τότε θα γίνει φίλος του αυτόματα. Από την άλλη, αν είναι χαμηλών τόνων και σκύβει το κεφάλι, θα τον έχει λίγο στη… «σφαλιάρα». Θα τον εκμεταλλευτεί και μάλιστα αυτό θα το θεωρήσει φυσιολογικό, καθώς, ως γνωστόν, «μεγάλο παιδί είναι, ας πρόσεχε»…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Από Epi kairos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.