Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Ο Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον επιστρέψει στη Ζουλιντέ.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Το αυτοκίνητο του Τουφάν χαλάει στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν, ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι. Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Τουφάν μπορεί να πηγαίνει τον Εμιρχάν στη Σαμψούντα. Αφήνουν τη Λέμαν στο σπίτι και κατευθύνονται στη Σαμψούντα.

Όταν το αυτοκίνητο επισκευάζεται, ο Εμιρχάν μαθαίνει την αληθινή πρόθεση του Τουφάν και βρίσκει ένα τηλέφωνο. Τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται.

Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ προλαβαίνουν τον Tουφάν. Θέλουν να σώσουν τον Εμιρχάν, αλλά ο Τουφάν δεν τους αφήνει να φύγουν και μαχαιρώνει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εγχείρηση…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Ζουλιντέ ρωτάει τον Εμιρχάν τι κάνουν με τον πατέρα του, όταν τον επισκέπτεται. Ο Εμιρχάν της λέει ότι ο Τουφάν μιλάει για το χωριό του στη Σαμψούντα. Η Ζουλιντέ φοβάται πως ο Τουφάν κάτι σχεδιάζει. Έτσι αποφασίζει να πάει στον Τουφάν και να ζητήσει εξηγήσεις. Η Φικρέτ πηγαίνει να δει τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ λέει στη Φικρέτ ότι η Φιντάν προσπαθεί να της κάνει κακό. Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στη Φιντάν και τη ρωτάει αν ξεμπέρδεψε με τη Μελέκ. Όταν η Φιντάν δεν μιλάει καθαρά, η Κιγιμέτ θυμώνει. Η Φικρέτ λέει στη Μελέκ ότι θα αποδείξει ότι η Κιγιμέτ είναι ένοχη. Ο Τουφάν προτείνει στον Εμιρχάν να πάνε στην πατρίδα του. Ο Εμιρχάν λέει ότι δεν θα μπορούσε να πάει αν δεν πάρει άδεια από τη μητέρα του. Ο Τουφάν προσποιείται ότι είναι απογοητευμένος και ο Εμιρχάν αποφασίζει να τον ακολουθήσει, για να μην του χαλάσει το χατίρι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.