Η Ζουλιντέ ρωτάει τον Εμιρχάν τι κάνουν με τον πατέρα του, όταν τον επισκέπτεται. Ο Εμιρχάν της λέει ότι ο Τουφάν μιλάει για το χωριό του στη Σαμψούντα. Η Ζουλιντέ φοβάται πως ο Τουφάν κάτι σχεδιάζει.

Elif: Η Φικρέτ λέει στη Μελέκ ότι θα αποδείξει ότι η Κιγιμέτ είναι ένοχη

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Έτσι αποφασίζει να πάει στον Τουφάν και να ζητήσει εξηγήσεις. Η Φικρέτ πηγαίνει να δει τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ λέει στη Φικρέτ ότι η Φιντάν προσπαθεί να της κάνει κακό.

Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στη Φιντάν και τη ρωτάει αν ξεμπέρδεψε με τη Μελέκ. Όταν η Φιντάν δεν μιλάει καθαρά, η Κιγιμέτ θυμώνει. Η Φικρέτ λέει στη Μελέκ ότι θα αποδείξει ότι η Κιγιμέτ είναι ένοχη. Ο Τουφάν προτείνει στον Εμιρχάν να πάνε στην πατρίδα του.

Ο Εμιρχάν λέει ότι δεν θα μπορούσε να πάει αν δεν πάρει άδεια από τη μητέρα του. Ο Τουφάν προσποιείται ότι είναι απογοητευμένος και ο Εμιρχάν αποφασίζει να τον ακολουθήσει, για να μην του χαλάσει το χατίρι…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Φικρέτ επισκέπτεται την Κιγιμέτ και της λέει ότι υποπτεύεται ότι αυτή διέπραξε τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορήθηκε η Μελέκ. Η Kιγιμέτ δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και η νευρική αντίδραση της κάνει τη Φικρέτ να την υποψιαστεί περισσότερο. Η Κιγιμέτ αναλαμβάνει δράση εναντίον της Μελέκ και λέει στη Φιντάν να την τραυματίσει. Ωστόσο, μία κρατούμενη ακούει τυχαία τη Φιντάν και τη Νεσρίν να καταστρώνουν τα ύπουλα σχέδιά του και ενημερώνει τη Μελέκ. Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ είναι πολύ χαρούμενη καθώς πιστεύει ότι η Μελέκ τραυματίστηκε από τη Φιντάν. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Φιντάν για να πάρει τα καλά νέα, αλλά η Φιντάν δεν απαντά στην κλήση της, αφού απέτυχε. Η Κιγιμέτ νιώθει παγιδευμένη, αβοήθητη και πολύ πιο θυμωμένη τώρα. Ο Τουφάν μιλάει στον Εμιρχάν για την πατρίδα του. Μιλάει πολύ γι’ αυτό για να εντυπωσιάσει τον Εμιρχάν και να τραβήξει την προσοχή του. Πράγματι, καταφέρνει να πετύχει τον στόχο του. Ο Εμιρχάν θέλει να δει την πατρίδα του πατέρα του και να συναντήσει τη γιαγιά του. Ωστόσο, πιστεύει ότι η Ζουλιντέ δεν θα του το επιτρέψει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.